Bent u een echte museum liefhebber? Dan is Museum Utrecht de geschikte plek!

Museum Utrecht

Museum Utrecht is namelijk tegenover andere museums een echte ervaring! Museum Utrecht is in tegenstelling tot andere museums een wat meer interactief museum. Dat komt door middel van de beeldschermen waarmee u kunt inzoomen op de kunstwerken.

 

Museum Utrecht is namelijk volledig gebaseerd op de kunstwerken van René Lalique en de enige echte kunstenaar Jan Toorop.Het museum verwelkomt al jarenlang  kunstliefhebbers die meer over kunst willen weten. Zo gaan ze altijd met positieve reacties naar huis.

Museum UtrechtHoe ziet het museum er van binnen uit?

De reden dat Museum Utrecht uniek is, is omdat het vol staat met kunstwerken die van hoge waarde zijn. Niet iedereen zal de kunstwerken natuurlijk even mooi vinden wanneer ze de kunstwerken zien.

 

Dat komt namelijk doordat de kunstwerken op zichzelf niet bijzonder lijken. Dit is ook de reden dat het museum vol staat met grote schermen. Met behulp van de schermen kunt u ver inzoomen op de kunstwerken door middel van een loep. Dit is namelijk een ideale manier om de kunstwerken van heel dichtbij te bewonderen.

Wat voor arrangementen zijn er?

Uiteraard heeft het museum net zoals andere museums verschillende arrangementen waar veel bezoekers gebruik van kunnen maken. Bij het museum bieden ze aan u onder andere een lunch bij een open haard, bloementuin, een lezing en nog meer arrangementen. De arrangementen kunt u ook terug zien op de website. Zo ziet u ook meer informatie over de plekken die u kunt bezoeken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.