Camping de Gijzel in Brabant, dé vakantie

Camping de Gijzel

Camping de Gijzel in Brabant is dé plek om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie. Even een weekje geheel ontspannen of gewoonweg een weekendje lekker op stap. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is op deze camping te realiseren! Hier kan ik je alles over vertellen, dit omdat wij hier een vaste klant zijn geworden.

Camping de Gijzel in BrabantVoorheen gingen wij altijd richting Frankrijk of België op de camping staan. Op zich is dat ook heel erg leuk, echter ben ik niet van het lang in de auto zitten. Hierdoor moest mijn partner geregeld stoppen zodat ik even “frisse lucht” kon proeven. Op gegeven moment heb ik de keuze gemaakt om niet meer op vakantie te gaan naar het buitenland. De lange autorit brak mij gewoon op en dat wilde ik niet meer. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een locatie waarbij wij niet lang hoeven te rijden.Ingang van het sanitair

Camping de Gijzel in Brabant had ik snel gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Camping de Gijzel in Brabant. Deze camping zag er in de eerste instantie onwijs netjes uit. Bovendien zag ik direct dat de kosten bij dit bedrijf een stuk lager zijn vergeleken met wat wij voorheen moesten betalen. Nu dat het mijn interesse had gewekt, moest ik alleen nog mijn partner zien te overtuigen. Vijf minuten later was dat al gelukt en kon ik gaan boeken. Nog nooit, maar dat meen ik oprecht, is het boeken van een verblijf zo eenvoudig geweest. Met een paar minuten was ik namelijk al gereed om de boeking definitief te maken! Bij aankomst werden wij dan ook erg hartelijk ontvangen en werd onze plaats aangewezen. Als wij nog vragen hadden, dan konden wij die stellen wanneer het ons uit zou komen. Geen haast, maar gewoon heerlijk ontspannen op deze camping.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.