Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde

De camping El Delfin Verde is een camping die te vinden is in Spanje aan de Costa Brava. Deze camping is enorm groot, maar wel gezellig. De camping is vol met faciliteiten. Net buiten de camping is er een kindvriendelijk zandstrand. Ook zijn er diverse speeltuinen voor iedere leeftijd. Ook is er in het hoogseizoen de hele dag animatie die je kunt volgen. De mensen van het animatieteam zorgen ervoor dat iedereen een leuke tijd kan hebben en de hele dag bezig kan zijn met allerlei leuke activiteiten. Barbecuen is toegestaan op de camping. Dit mag met houtskool, gas en elektra. Als je zin hebt in een lekker vleesje van de barbecue kun je deze dus gewoon lekker bij je tent maken.

Camping El Delfin Verde

Costa Brava

Het gebied waar deze camping in ligt is een hele toeristische plek, maar de dorpjes eromheen wordt niet heel veel bezocht. Hier kun je dus echt nog genieten van het oude spaanse gevoel. Hier kun je echt nog de oude architectuur meemaken en de sfeer beleven zoals het vroeger ook was zonder allemaal toeristen om je heen.

Camping El Delfin Verde

Allcamps

De camping El Delfin Verde kun je boeken via de website van Allcamps. Deze website vergelijkt allerlei verschillende aanbieders en zorgt er zo voor dat jij altijd de beste deal hebt op de camping. Zo weet je altijd dat je de beste prijs hebt voor dezelfde plek. Ook staan op deze website allerlei andere vakanties naar dezelfde gebieden, maar ook naar andere landen.