Chalet huren in Brabant om heerlijk tot rust te komen

Chalet huren Brabant

Ik ben laatst jarig geweest en heb daarom een leuke chalet gehuurd bij Recreatiepark De Achterste Hoef met mijn gezinnetje. Een chalet huren in Brabant was namelijk een stuk makkelijker dan een verre vakantie, aangezien we met een baby van 9 maanden en een peuter van 2 jaar zitten.

Chalet huren Brabant

Het gevoel eventjes weg te zijn

Iedereen die een of meerdere kleine kinderen (gehad) heeft, kent het drukke gezinsleven gecombineerd met een carrière. Toch is het erg belangrijk om af en toe even weg te zijn van de alledaagse sleur van het werkende leven, dus vond ik mijn verjaardagsweekend een goed momentje om een paar daagjes weg te boeken met mijn gezin. Een verre en vakantie is voor mijn man en mij momenteel niet haalbaar, dus we vonden een luxe chalet huren in Brabant een mooie oplossing. De chalet van Recreatiepark De Achterste Hoef is gevestigd in een bosrijke omgeving terwijl wij in de stad wonen. Daarom kregen we echt het gevoel eventjes weg te zijn van alle hectiek. De chalets hier zijn voorzien van een prachtige en compleet ingerichte keuken, flatscreen tv en een mooie badkamer. We konden dus gewoon onze eigen maaltijden blijven maken en dat is wel zo fijn met kleine kindjes, want die van ons worden erg onrustig als hun routine te veel in de war wordt gegooid. Ik ben al met al dus enorm blij dat we eventjes een weekendje weg konden en we kwamen geheel opgeladen weer terug!