De leukste zomerkampen voor kinderen bij Club Adventure

Bent u op zoek naar een zomerkamp waarbij uw kind een onvergetelijke tijd zal beleven? Dan is Club Adventure iets voor uw kind! Hier hebben ze verschillende zomerkampen beschikbaar voor kinderen van 5 tot en met 16 jaar oud.

De kampen zijn onderverdeeld in 2 verschillende kinderkampen, een jeugdkamp en een jongerenkamp. Zo krijgt uw kind een leuke zomerkamp bij Club Adventure samen met zijn of haar leeftijdsgenootjes. Voor vakanties in het buitenland hebben wij met zorg een locatie in België geselecteerd. De locatie en vakantietijden verschillen per kamp en leeftijd.

Leuke maar veilige zomerkampen!

De medewerkers van Club Adventure streeft naar zeer leuke zomervakanties op een kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke manier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijk omgeving. Het team bestaat uit specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport, dans, toneel of pedagogische achtergrond. Met de kampbegeleiding weten zij uw kind een te gekke week te bezorgen!

Heeft u nog vragen?

De meeste vragen zullen beantwoord worden door de informatie op de website of de aangevraagde brochure. Heeft u toch nog vragen of advies nodig? Dan kunt u hen tijdens kantooruren, maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, telefonisch contact opnemen of uw vraag via de e-mail sturen. Eventueel kunt u ook uw vraag stellen via het online contactformulier. Hier moet u uw gegevens invullen en vervolgens kunt u uw vraag sturen. De medewerkers zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.