Efteling Overnachten, geweldig

Efteling Overnachten

Tijdens het Efteling overnachten hebben wij heerlijk genoten. Tijdens een bezoek aan het pretpark zagen wij in de buurt een hotel zitten. Nooit geweten dat deze zo dicht bij het park staat. Mochten wij hier ooit weer een keer heen gaan dan is een overnachting hier zeker niet uitgesloten.

Bij thuiskomst ben ik meteen op het internet gaan zoeken naar dit hotel. De namen Guesthouse en De Kroon kwamen al meteen naar voren. De vele faciliteiten die je hier allemaal kan vinden waren enorm. Niet alleen het pretpark is erg leuk, maar de mogelijkheden wat in en rondom dit logement allemaal te doen zijn, zijn enorm.

Efteling Overnachten

Kom jij ook bij de Efteling Overnachten?

Bij dit pretpark zijn regelmatig feestavonden of andere feesten te vinden. In de zomer is er vaak leuke muziek te horen en andere optredens te zien. Het park is dan ook tot 23.00 uur open. Om dan nog zo laat naar huis te moeten rijden, is haast niet te doen. Het is dan erg leuk om te weten dat je bij één van de bovenstaande logement een kamer kan boeken. Je kan hier heerlijk slapen en ook het ontbijt, wat bij de prijs is inbegrepen is enorm lekker.

Voor de komende periode hebben wij alweer een datum vastgelegd. Deze keer laten wij de kinderen thuis en gaan genieten van een paar dagen rust. Wij brengen dan ook geen bezoek aan dit pretpark, maar gaan heerlijk wandelen en fietsen in deze omgeving.