Voor een flextent kun je terecht bij TripleStents

Bij het organiseren van bijvoorbeeld outdoor events is een duurzaam en kwalitatief goede tentdoek onmisbaar, noem maar op wat voor een soort event. Om je klanten op de juiste manier te kunnen helpen heb je uiteraard ook de juiste middelen nodig, bijvoorbeeld een flextent. Een goede flextent heeft een paar goede eigenschappen, zo mag de flextent zeker beschermend werken. TripleStents ontwikkelt sinds 2014 dergelijke tentdoeken en flextent overkappingen om je event zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Flextent kopen van TripleStents is gespecialiseerd in het hoogwaardig produceren van duurzaam tentdoeken. Er worden verschillende technieken toegepast, dit om ervoor te zorgen dat de tentdoeken eigenschappen bevatten die het ook nodig heeft. Een voordeel van een flextent is dat het erg lichtgewicht is en de doeken zijn gemakkelijk op te zetten. Dit scheelt je personeelskosten.

Mijn ervaring met TripleStents

Een feestje te vieren, dat was er zeker bij ons op het bedrijf. Het bedrijf bestond namelijk 25 jaar en daarom ben ik gaan zoeken naar een flextent. Dit moest er voor zorgen dat we een overkapping hadden en dat we beetje warmte zouden behouden. Overigens was het zomer. Ik ben daarom gaan zoeken naar een bedrijf die flextenten verkoopt en ik kwam terecht bij TripleStents. Dit bedrijf ben ik gaan benaderen en ik vroeg hen of het gemakkelijk op te zetten was. De vriendelijke man aan de andere kant antwoordde hierop met een ja, met uitleg. Perfect advies! Andere mensen die op zoek zijn naar een flextent adviseer ik om het bedrijf TripleStents te benaderen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.