Handige gadgets voor op vakantie

Elke vakantie is het hetzelfde, wat moet ik alles meenemen. De standaard antwoord hierop is toilettas en kledij. Dit zijn misschien wel de meest belangrijke spullen die mee moeten, maar je kunt zoveel handige gadgets vinden op het internet. Hieronder een lijst met de meest handige gadgets die je op je volgende vakantie bij je moet hebben.

Telefoonhouder

Op een vlucht kijken veel mensen een serie of een leuke film. Bij veel budget maatschappijen zijn er echter geen inflight systeem. Gelukkig is het in de wereld van vandaag gemakkelijk om op je mobiel series of films te kijken. Na een vlucht van twee tot drie uur gaat je arm wel pijn doen. Daarom is het handig om voor je volgende trip een telefoonhouder te kopen die je aan een tafel kunt vast zetten.

E-reader

Het kan goed zijn dat je niet altijd licht bij je hebt en het is dan jammer als je net zin had om je nieuw boekje te lezen. Met een e-reader heb je altijd licht bij je.

Reisbestek-multitool

Een multitool is altijd handig om bij je te hebben. Onverwacht een mes of lepel nodig, geen probleem. Pas wel op dat je deze gadget niet in je handbagage stopt.

Reishanddoek

Een reishanddoek neemt niet alleen heel weinig plaats in je bagage op, het droogt ook veel sneller dan een normaal handdoek. Dit is dus een must-have voor elke trip.

De juiste tas

Tenslotte is het natuurlijk belangrijk om de juiste tas bij je te hebben waar je al deze gadgets in kunt stoppen. Je wilt dat je tas genoeg plaats heeft, maar tegelijkertijd moet deze tas er ook goed uit zien. Zo zijn er rugzakken van Socha waar al je gadgets een plaats in kunnen vinden. Als je toch iets kleiners wilt voor een dagje in de stad tijdens je vakantie kun je altijd voor een handtas kiezen, bijvoorbeeld van het merk Patrizia Pepe.