Hi Homes Spanje

Een vakantiehuisje in de zon. Voor veel mensen is dat toch wel een droom. Stap lekker in het vliegtuig of de auto, en een paar uur later zit je heerlijk in je eigen huisje aan een wijntje of biertje.

Landen waar je dan direct aan denkt zijn Frankrijk, Italië, Griekenland of Spanje. Zeker Spanje is de laatste jaren enorm in trek, de prijzen zijn nog steeds laag, de meeste Spanjaarden spreken wel wat Engels, en de kans op zon is een stuk hoger dan in Nederland. Veel mensen kiezen er toch voor dicht bij de kust te gaan wonen, en het zuiden van Spanje is dan helemaal favoriet. Veel zon, heerlijk eten en een mooie combinatie tussen het “oude” Spanje en de moderne tijden.

Schakel een betrouwbare partner in

Als je kiest om een huis in Spanje te kopen, of dit nu een vakantiehuis is, of om permanent te gaan wonen, zorg dat je een goede partner inschakelt. De verhalen van mensen die een huis kopen en er later achter komen dat het illegaal gebouwd is, zijn niet op 1 hand te tellen. Hi Homes Spanje is een goede partner als je iets zoekt aan de Spaanse zuidkust, van Malaga tot Estepona. Niet alleen voor de aanschaf van een woning, maar ook beheer, onderhoud en eventueel verhuur.

Kijk voor beschikbare woningen op de site van Hi Homes Spanje.