Kamperen in het buitenland

Af en toe is het toch wel fijn om niet te reizen met het vliegtuig en lekker om de auto te pakken, eventueel je camper en anders de tentjes en alles wat erbij hoort! Zo kun je ook nog eens inpakken zoveel als je wilt én wat je wilt zonder rekening te hoeven houden met het gewicht! Kijk snel verder voor enkele bestemmingen om te kamperen

Frankrijk

Frankrijk is een favoriet als het gaat om kamperen. Je hebt er namelijk een overvloed aan campings waar je terecht kunt, of dit nu in het zuiden van het land is met mooie uitzichten op zee, zoals in Cote d’Azur; of in het noorden met de mooie gebergten in Normandië. Het voordeel hiervan is dat je omringd bent door veel natuur, waardoor je lekker kunt genieten met je familie en even tot rust kunt komen van de drukte.

Tsjechië

Wat nogal ongehoord is, is een camping in Tsjechië. Je hebt er bijvoorbeeld Camping 2000, een luxe camping met een Nederlandse eigenaar in een rustig dorpje ten zuiden van de stad Liberec. Je kunt er genieten van een beschermd natuurgebied en ook van de hoogste berg in Tsjechië: de Jested. Zo kun je er wandelen, maar ook mountainbiken of onder begeleiding meedoen aan activiteiten zoals bergbeklimmen.

Dit zijn allemaal activiteiten in de natuur, maar je hebt ook voldoende activiteiten op de camping zelf. Zo heb je een zwembad met glijbaan, wat natuurlijk leuk is voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien heb je ook verschillende sportactiviteiten op de sportvelden voor de sportievelingen. Na afloop kun je er heerlijk genieten van een hapje en drankje met je familie of vrienden bij een van de eetcafé’s, snackbars of restaurants.

Wat nog wel het belangrijkst is, zijn de sanitaire faciliteiten. Op de camping zelf heb je bijvoorbeeld gesloten doucheruimtes, babyruimtes, een wasserette én ook nog eens kindersanitair met bijvoorbeeld verlaagde toiletten. Zo heb je voor een ieder wat op de camping!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.