Mooiste stukje Nederland

vakantiepark Limburg

Een van de mooiste regio’s die Nederland kent is Limburg, prachtige natuurgebieden waar je lekker kunt wandelen en fietsen. Niet voor niets ligt vakantiepark Limburg in deze regio, de combinatie van het park en de natuur eromheen zorgen dat je een vakantie hebt die je nooit meer vergeet. Vele mogelijkheden om te overnachten en je eigen te vermaken tijdens je vakantie, maar ook voor een weekendje weg is het park uitstekend geschikt. De Leistert is meer dan alleen een vakantie vieren.

vakantiepark Limburg

Voor iedereen mogelijkheden

Of je nu gek bent van kamperen of je thuis bent in een luxe bungalow, voor iedereen zijn er mogelijkheden op vakantiepark Limburg. Ga met je eigen kampeermiddel op het veld staan, en geniet van de enorme vrijheid en maak al snel nieuwe vrienden met de andere kampeerders. Bij de Leistert heb je al snel het echte vakantiegevoel te pakken, als je een rondje loopt door het park zie je dat jong en oud zich nooit zal vervelen. Zelfs bij regenachtig weer zijn er in de overdekte Plaza genoeg leuke faciliteiten voor iedereen.

Boek met eigen faciliteiten

Vind je de sfeer wel leuk van het kamperen, maar wil je niet met de wc rol in de hand over de camping lopen? Dan zijn er bij vakantiepark Limburg ook andere mogelijkheden, huur je eigen toilet en doucheruimte bij je kampeerplaats. Op deze manier heb je wel het gevoel dat je echt aan het kamperen bent, maar de luxe van een bungalow. Wil je echt luxe en genieten van een eigen woning, huur dan een van de schitterende bungalows die het park rijk is.