Thermosbekers voor onderweg

Bidons

Heb je vaak haast en wil je eigenlijk onderweg nog wat drinken? Een verlaat ontbijt door middel van een gezonde smoothie of even wakker worden met een lekkere koffie. Dit kan je allemaal gemakkelijk meenemen in een thermosbeker. De thermosbekers van Retulp houden het drinken op temperatuur, zodat jouw koffie of thee niet afkoelt, maar jouw smoothie ook niet warm wordt. Daarbij zijn thermosbekers van Retulp ook nog eens goed voor het milieu, want ze zijn erg duurzaam. Meer weten over deze thermosbekers? Lees dan nu verder.

Help de ontwikkelingslanden

Bij Retulp zijn er verschillende varianten thermosbekers verkrijgbaar. Je vindt hier namelijk de Tumblers van 300 ml en de Bambu van 400 ml. De Tumblers hebben een uitneembaar filter waardoor je ook gebruik kan maken van losse thee of vers fruit. De tumblers zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, dus je kan jouw favoriete kleur uitkiezen. De flessen zijn gemaakt van RVS en dragen bij aan een beter milieu, want je hoeft geen gebruik meer te maken van wegwerpbekers en andere plastic flessen. Daarbij wordt bij de verkoop van een thermosbeker de inhoud van de fles x 1000 aan drinkwater gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Als je zo’n thermosbeker koopt draag jij daar dus aan bij.

De flessen van Retulp

De thermosbekers kan je vanaf 72 stuks laten bedrukken met een logo of slogan. Kies bijvoorbeeld voor je bedrijfslogo, zodat je de thermosbekers als relatiegeschenk kan weggeven. Naast de thermosbekers kan je ook verschillende andere flessen kopen bij Retulp. Verschillende bedrukte plastic flessen kun je hier aanschaffen. Helaas levert Retulp niet aan consumenten dus daarom kan je het beste zoeken naar de dichtstbijzijnde winkel waar je deze flessen kan kopen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar bij ruim 100 winkels in Nederland.

Bezoek de winkels

Wil je meer weten over hoe jij kan bijdragen aan een beter milieu? Op de website vind je meer informatie over wat je kan doen en waarom je deze flessen moet gaan aanschaffen. Jij wil toch ook graag je steentje bijdragen? Bekijk in ieder geval vast het assortiment, zodat je in de winkels gericht kan zoeken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.