Vakantie vanuit het beste zwembad?

”Zit er een zwembad bij?” Het is vaak de eerste vraag die kinderen stellen wanneer je begint over de camping. Wanneer je bij deze Camping in Limburg boekt, heb je daar een goed antwoord op. De Leistert is namelijk niet zomaar een Camping in Limburg met zwembad. Hier hebben ze namelijk een echt subtropisch zwembad! We nemen je graag even mee met een rondje zwembad. Waar duik jij als eerst in? Een van de twee heerlijk warme bassins, de stroomversnelling of een van de bubbelbaden? Ga je liever eerst van de waterglijbaan? Of kijk je eerst vanaf je ligstoel op het buitenterras toe? Een ding is zeker, je kunt je gemakkelijk een hele dag vermaken in dit volwaardige subtropische zwembad.

Zwemmen én spelen

Zoals je van een goed vakantiepark mag verwachten, is er natuurlijk meer te doen dan alleen zwemmen. Terwijl die waterratten zich vermaken in het subtropisch zwembad of in de grote speelvijver, kunnen andere kinderen en hun ouders helemaal losgaan op de andere activiteiten. De fietscrossbaan, de bowlingbaan en de indoor speeltuin bieden uitkomst. Liever creatief? In het klushuis kun je de mooiste dingen zelf maken. Leuk als aandenken voor thuis. In de tussentijd vermaken Pluck en Phien van het recreatieteam de kinderen graag met liedjes en bijbehorende dansjes. Even het vakantiepark af? Dat begrijpen we, want ook de omgeving van De Leistert is de moeite waard om te ontdekken. Huur een fiets om de prachtige Limburgse omgeving rondom het vakantiepark te bekijken. Een afsluitende snack bij Cafetaria Mr. Friet en er is alweer een geslaagde vakantiedag voorbij.

Ga het ontdekken!

Wil jij vast helemaal het vakantiegevoel te pakken krijgen? Of zijn de kinderen zo nieuwsgierig geworden naar het zwembad? Geen probleem, op de website van De Leistert kun je vast een virtuele wandeling door het zwembad maken. Neem dus vast gerust een virtuele duik in het diepe, dan zien we jullie vast gauw in Limburg!