Vakantiebungalows voor met mijn vriendinnen

Vakantiebungalows

VakantiebungalowsVakantiebungalows regelen voor mijn vriendinnen weekend was dit jaar mijn taak. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen met zoeken. Het liefst wilde ik iets waar niemand van ons nog was geweest en ook nog eens in de natuur. Wij wonen zelf allemaal in een grote stad en daarom leek het mij leuk om dat eens compleet anders te doen. Weg van alle afleidingen en winkels, maar gewoon echt met elkaar leuke dingen doen. Toen ik op internet ging kijken, kwam ik al vrij snel uit bij ‘t Eekhoornnest. Hierover las ik hele goede verhalen en alles zag er ook mooi uit. Het leukste vond ik dat het echt midden in een groot bos lag waar wij dan lekker konden gaan wandelen. Toen ik het voorstelde vond iedereen het een heel goed idee. Diezelfde avond ben ik nog gaan boeken, want ik wilde zeker weten dat wij daarheen konden gaan. Anders had ik weer opnieuw iets moeten gaan vinden en daar had ik geen zin in.

De allermooiste vakantiebungalows

Vakantiebungalows

De vakantiebungalows waar wij verbleven lagen naast elkaar. Daardoor konden wij gemakkelijk samen eten en dat deden wij dan ook iedere avond. Gewoonlijk zouden wij uiteten zijn gegaan, maar nu was het heel erg leuk om met zijn allen te koken. Ook met kinderen denk ik dat het hier heel erg leuk is, want daarvoor zijn in de omgeving genoeg dingen te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld tafeltennis spelen of een tocht maken met een huifkar. Ik ga deze in ieder geval onthouden voor als ik er nog eens tussenuit wil gaan. Mocht jij meer informatie willen of benieuwd zijn naar de foto’s, dan moet jij zeker een kijkje op de website nemen. Hier staat namelijk alles wat jij wilt weten en ook een goede sfeerimpressie van alle huisjes.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.