Verblijven op Camping de Vijverhof

De afgelopen jaren is de populariteit van de Nederlandse campings enorm gegroeid. Dit komt voort uit het feit dat het weer in Nederland de afgelopen jaren enorm is verbeterd rondom de zomermaanden. Het is dan ook niet gek dat de kwaliteit van de gemiddelde camping in Nederland enorm is toegenomen. Zo is ook Camping de Vijverhof een van de populairdere campings in Nederland. Het is een camping met een ruim aanbod in overnachtingsmogelijkheden, activiteiten en prachtige bossen in de omgeving. Dankzij de centrale ligging van deze camping, dicht bij Arnhem en Nijmegen, is het een camping die voor iedereen gemakkelijk te bereizen is. Daarnaast is dit een gebied waar veel te beleven valt. 

Camping de Vijverhof en haar omgeving

Camping de Vijverhof is een echte boerencamping en voelt ook knus aan. Echter kent het wel alle faciliteiten en mogelijkheden van een volwassen camping. Het is dan ook niet gek dat deze camping enorm populair is. In de omgeving van de camping is ook genoeg te doen. Je bent binnen mum van tijd in Arnhem of Nijmegen. In de oudste stad van Nederland heb je tal van mogelijkheden op het gebied van cultuur en natuur. 

Een natuurrijke omgeving

Zo wandel je in luttele minuten van het centraal station naar het water of een van de vele historische plekken. Ook is het mogelijk om een natuurlijke wandeling te maken langs de Waal. Houd je meer van de echte natuur? Dan zit je bij Camping de Vijverhof helemaal op je plek, want niet alleen heb je vele bossen in de buurt, je zit ook dichtbij het park de Hoge Veluwe. In de zomermaanden kun je hier heerlijk fietsen en genieten van de vele musea en attracties. 

Overnachten in een caravan of luxe vakantiehuis

Bij Camping de Vijverhof zijn er allerlei overnachtingsmogelijkheden. Kom je zelf met de tent of de caravan? Dan kun je gebruik maken van een van de vele staanplaatsen op de camping. Deze zijn ruim voorzien van een stenen platform, zodat je jouw caravan gemakkelijk rechtop kunt zetten. Ook is de staanplaats voorzien van een elektriciteitsaansluiting, water en natuurlijk WiFi. Hierdoor ben je ten alle tijden voorzien van de basisbehoeften op de camping. Wil je wel het camping gevoel, maar liever met iets meer luxe? Dan kun je bij Camping de Vijverhof ook kiezen voor een knus chalet of de luxe vakantiewoning. Bij de vakantiewoning krijg je een eigen terras, luxe keuken, woonkamer en slaapkamers. Uiteraard kun je hierbij ook gewoon meedoen aan de activiteiten van de camping. Het chalet is voorzien van alle voorzieningen en geschikt voor gezinnen. 

De uitjes en activiteiten

De eigenaren van Camping de Vijverhof zorgen in de zomermaanden dat er meer dan genoeg vertier is voor jong en oud. Zo heb je allerlei mogelijkheden op het gebied van uitjes, maar ook activiteiten op de camping zelf. Zo zijn er allerlei spelletjes dagen, kan men tafeltennissen en is er een heuse speelruimte voor kinderen. Kinderen kunnen gebruik maken van skelters, de speeltuin en natuurlijk een  trampoline.

Kijk voor meer informatie op de website van Camping de Vijverhof.